Kauhan kulutusosat

Meiltä on saatavilla kaikki kauhan kulutusosat 10 tonnin kaivinkoneesta aina 300 tonnin kaivinkoneeseen asti. Valikoimassamme on patentoidut Feurst- ja Qlok-kulutusosat sekä Turbo-merkkiset J-sarjan kauhan kynnet ja adapterit. Kauhan kulutusosiamme on käytössä ympäri Suomen ja ne ovat vakiinnuttaneet asemansa Suomen suurimpien murskausyrittäjien käytössä.

Feurst- kauhansuojat

Meiltä on saatavilla mekaanisesti tai hitsattavasti kiinnitettävät kauhansuojat. Kauhansuojilla suojaat  kauhan kriittisimmät alueet kulumiselta.  Kulutusosien vaihtaminen on  moninkertaisesti nopeampaa kuin kuluneen alueen korjaushitsaaminen. Mekaanisesti kiinnitettävät kauhansuojat perustuvat siihen, että kauhaan hitsataan kiinnitysosa, johon kauhansuojakappale kiinnitetään lukitusosan avulla.

Huom !

Mekaanisesti kiinnitettävät kulutusosat ovat kovuudeltaan 550 HB. Ne on kulutuskestävyydeltään 30 % parempia kuin hitsattavat kulutusosat. Nopeamman vaihtamisen lisäksi saat myös pidemmän käyttöiän.

Feurst-kynsijärjestelmät

Feurst on ranskalainen kauhan kulutusosia valmistava yritys. Feurst valmisti ESCOLLE 1960-luvulta aina pitkälle 1990-luvulle asti heidän kynsituotteitaan. Valmistaminen ESCOLLE lopetettiin, kun Feurst keskittyi itse valmistamaan omia patentoituja kynsijärjestelmiään. Feurst-tuotteiden on ideana tarjota asiakkaille turvallisempia ja huoltovapaampia kynsituotteita. Feurst-tuotteiden suunnittelun pohjana on minimoida kynnen liikkuminen adapteria vasten – näin vältetään adapterin nopea kuluminen ja mahdollinen kynnen irtiputoaminen  adapterista.

Feurst Turnkey- kynsi-järjestelmän edut

  • Elinikä on 2-kertainen perinteiseen J-sarjan adapteriin verrattuna
  • Rikkoutumaton
  • Hyvä penetraatio koko kynnen elinkaaren
  • 75 % kynnen painosta on käytettävissä

J-sarjan kaivinkoneen kynnet ja adapterit

Ningbo Turbo International on Kiinan johtavia kauhan kulutussuojien valmistajia. Valmistusmäärältään Ningbo Turbo International on kolmen suurimman valmistajan joukossa Kiinassa. Se valmistaa ja myy kauhan kulutusosia vuosittain 25 000 tonnia ympäri maailman.

Ningbo Turbo International myy tuotteitaan Turbo-tuotemerkin alla ja se myös valmistaa tuotteita eri yrityksille heidän omalla tuotemerkillään. Yhteistyömme alkoi vuonna 2015.

Meiltä on saatavilla suoraan varastosta kauhan kulutusosia 10 tonnin kaivinkoneista aina 100 tonnin kaivinkoneluokkaan asti. Yleisimmin Suomessa käytetyt kauhan kynnet ovat J-sarjaa. Meidän varasto-ohjelmamme kattaa J200–J700.

Lataa PDF-esite tästä.

Huulilevy- ja lattaprofiilit

Maahantuomme Euroopassa valmistetut huulilevy- ja lattaprofiilit. Tuotteita on saatavilla suoraan varastosta 500 HB kovuudella.

Lataa PDF-esite tästä.